Den helande Modern 7-8/10 2017

En helg med Moder Jords läkande krafter. Vi vandrar i ängsmark och runmärkt skog för att känna in och hälsa på de devor, diser och andra väsen som vill prata med oss och de krafter som finns omkring oss. Vi tar del av och samlar in de läkande örter, rötter, fröer, svampar och bark som st...

mer...

Svetthydderitual vid höstdagjämningen 2017

Mörker och ljus är i perfekt balans medan hela naturen rör sig från skörd mot vinterns vila.

I svetten arbetar vi med vad vi skördat under den ljusa årstiden samt vad vi behöver kompostera för att mötet med Hel och vinterns vila ska bli givande.

Ledare: Naud Vanarot
Tid: 23 september kl 13-18
...

mer...

Runor och runmagi - kurs för skolbarn 15/10 2017

Vi skapar en helande cirkel och jag berättar om runor och den magiska runraden. Var och en får göra sin egen binderuna. Vi använder också trumma och galder i arbetet.
Ledare: Nauð Vanarot.
Tid: 13-16.
Plats: Tipin i Lönnsätter, Östergötland.

mer...

3-5/11 2017 Helseminarium

Vi utforskar vad var och sen håller på att kompostera samt vad som är färdigkomposterat. Att kompostera, släppa taget och låta dö är förutsättningen för att något nytt ska kunna födas.
I en kraftfull ritual möter vi Hel i sin dödsaspekt och arbetar med det vi behöver låta dö i oss själva och...

mer...

Solen i våra hjärtan - vintersolstånd 2017

Under årets längsta natt samlas vi för att helga hjulet, dödens och livets hjul, mörkret och ljusets hjul som gör allt liv möjligt. På vår ritualplats utomhus skapar vi en helig cirkel, blotar och ber om kraft inför den nya solcykel som börjar i och med ljusets återkomst. Att fira Sunnas...

mer...