4 november - 4 december Höstregnens månvarv

Detta månvarv lägger vi ut en artikel som fanns på vår gamla hemsida, Gudinnor - levande symboler idag av Petra Junus.
Eftersom det är Heltid så — Hel, härskare och hierarkier av Nauð Vanarot samt Gamla europeiska figuriner belyser det förflutna av Adele Änggård.

Årscirkeln för 2022 är färdigplanerad och ser lite annorlunda ut (OBS man får 500 kr rabatt om man anmäler sig före 11/12 2021):
Detta är en annorlunda årscirkel. Så som världen och kvinnors liv ser ut nu är det väldigt svårt att binda sig till en cirkel med åtta helger under ett solvarv. I denna cirkel deltar alla i fröseminariet och därefter väljer man ytterligare tre helger (eller fler om man vill). För dem som inte deltagit en av högtiderna erbjuds en digital sammankomst kl 17 på söndagen.
För att delta krävs att man gått i cirkel för mig tidigare. Har man inte det kan man gå cirkeln genom att delta alla åtta helger. Tid: fred kl 18.30 – sönd 16.00 Kostnad: 15 000 kr för alla åtta seminarier, har du gått i cirkel tidigare betalar du 9 000 kr (inkl anmälningsavgift) och deltar vid minst fyra tillfällen. Anmälan med betald anmälningsavgift, 900 kr före 11/1.

Kom ihåg att anmäla dig till vintersolståndsritualen senast 6/12.